marți, 3 martie 2009

(titlu zososian): Zoso e cam cirnat

Imi place viteza de reactie a lui zoso. La doar o zi dupa ce s-a umplut netul cu stiri despre Daniela Crudu a dat si el din el citeva rinduri despre PLAYBOY. Că am pus mai multe poze pe site şi că, drept urmare, dăm faliment. Pam, pam!

Prima e o ştire veche, întrucît mai multe poze pe site au fost de la numărul trecut, adică acum o lună, iar a doua e o concluzie trasă în urma unei flotări logice ciudate.

Ideea e următoarea: nu punem poze că dăm faliment ci punem pentru că oricum apar pe bloguleţe si saituri de "monden" scanate din revistă. De ce să se chinuie oamenii cu astfel de materiale? Mai bine le dăm noi că avem poze multe şi bune.

Între jurnalismul pe furate (înfierat pe bună dreptate de vajnicul cruciat) şi contentul de tip "zoso a luat un bmw 330xd de la importator deci se pregăteşte să-şi facă o operaţie de mărire a penisului la Berlin" care e mai urît mirositor?

E un paradox: denunţăm flatulenţa dar noi practicăm defecarea.

3 comentarii:

Cristian Calinoiu spunea...

In loc sa se bucure ca-i mai dati niste material de l... gratis, asta mai intii suduie si-apoi scuipa. Isi scuipa in palma si se-apuca de treaba spunindu-si: "Ohoo! Mi se-ntoarce mortul de la groapa!".

Cataline, mai bine sa nu dai noroc cu el cind il intilnesti ca nu stii pe ce site a mai intrat inainte de a se intersecta cu tine.

ES spunea...

unui blogaras atat de limitat/frustrat n-ai ce sa-i faci :)

Anonim spunea...

Da Photoshop aveti ?