miercuri, 12 noiembrie 2008

RoNewMedia 2.0

Am fost la a doua editie a conferintei RoNewMedia, organizata de Realitatea Catavencu, motiv pentru care nu am mai ajuns la Balul Academiei Catavencu de la Palatul Bragadiru.
Lume multa, mai multa decit ma asteptam. Dragos Stanca a fost in forma si a moderat cu succes evenimentul destul de complex, cu multe paneluri si intrari in direct pe Money Channel.
Cel mai mult mi-au placut:
  • Marvin Liao (Director of Sales Development for Yahoo! Inc’s Emerging Markets) - Modest, zimbitor, jovial. Din pacate nu a fost intrebuintat in afara prezentarii pe care a tinut-o, desi era capul de afis al evenimentului.
  • Andrej Nabergoj (CEO, Noovo.com) - Transant, experimentat, cu coaie.
  • Dragos Manac (fondator ghelir.ro) - Limpede in gindire si exprimare, pesimist, dark pe alocuri si cu o prezentare penetranta, din citeva sliduri-capturi de ecran din Pulp Fiction.
  • Cristian Badea (Chief Information Officer, GECAD ePayment) - Inteligenta scaparatoare, talent oratoric si vestimentatie originala.
  • Todi Pruteanu - Cit de tare e sa ai un job care se termina cu "evangelist"? Recte Academic Developer Evangelist, Microsoft România.

Nu mi-a displacut nimeni, evenimentul fiind oportun si fericit pentru coagularea unei branse care acum se inventeaza.

Evenimentul s-a incheiat cu RoWebDesign Awards, o replica la internetics. Corectitudine politica: au premiat situl http://www.internetics.ro/ (usabilitate). Marele premiu a fost adjudecat de lucrarea http://www.habitat4d.ro/ (pe buna, dreptate).

Niciun comentariu: