duminică, 16 noiembrie 2008

Barfly

După două sau trei incursiuni fortuite în clubul Barfly, mi-am dat seama care e mirajul care umple pînă la refuz locanta infectă.

Să ne-nţelegem: Barfly e chiar mai jegos decît Fire Club. Şi totuşi, e populat de publicitari ca sardelele şi de donşoare cu pretenţii. Lumina e chioară ca-ntr-un birt de gară, fumul îl tai cu cuţitul, muzica e tare şi se aude prost. Pe pereţi sînt afişe de filme de artă pe care nimeni nu le-a văzut dar toată lumea a auzit de ele: "Zabriskie Point", "Le Charme discret de la bourgeoisie" şamd. Tablourile sînt, de fapt, foi A4, scoase la imprimanta alb-negru, cu pixeli cît pumnul (nu s-au găsit poze mai bune) şi puse în ramă. Băutura e scumpă, cam ca La Motoare.

De ce să te duci la Barfly? Pentru că Barfly e varianta citadină a Suff-ului din Vama Veche. Aceeaşi reţetă de succes: jeg, fum, culturali wannabees, muzică franţuzească de la winamp şi femei bete.

2 comentarii:

Anonim spunea...

muzica spune totul despre un bar. ce fel de muzica e mai exact? :)

Anonim spunea...

parol!!!barfly e foarte dagut. fumul nu il tai cu un cutit, domnisoarele nu sunt cu pretentii(depinde de domnisoara), muzica e foarte bune, iar baietii iny-minnie-miny-moe. altceva??