marți, 16 octombrie 2007

Review

Cea mai reuşită petrecere din abia începutul sezon de hardcore partying a fost, după cum spuneam, evenimentul de branding Parliament care a fost şi cîntecul de lebădă al terasei Gaia de pe malul Lacului Tei. Poziţionarea produsului este super premium, iar petrecerea s-a poziţionat la fel. Invitaţii au primit din partea organizatorilor două cartonaşe care funcţionau ca iarba fiarelor la orice taximetrist de la Grant. Cum taxiurile susnumite sînt aproape în exclusivitate limuzine Mercedes, a fost asigurat glamour-ul cozii de maşini luxoase care lasă la covorul roşu vedete de toată mîna.

Era frig, totuşi, iar organizatorii au fost obligaţi să închidă terasa într-un gigantic cort în care au încăput vreo 500 de suflete. La început, lumea îşi cam sufla în pumni, dar lucrurile s-au încins repede.

Într-un colţ, doi designeri le făceau portretul doritorilor, după chip şi asemănare. Al meu a ieşit onorabil.






Irinel era prezent, deranjînd asistenţa cu echipa de filmare. Erau, în păr, cam toţi designerii şi cei care gravitează în cercurile de fashion, am numărat cam trei ştirişti de top, a fost şi Tăriceanu (probabil în virtutea prieteniei cu Imre Peter) dar şi Corlăţean (pe care îl văd pentru prima oară la o petrecere mondenă), au venit şi vedete gen Raicu + Chirilă = love şi chiar patibularul Cristian Borcea, cu eternul trabuc schwarzeneggerian pe care îl ţine ca pe o ţigaretă. Majoritatea invitaţilor erau îmbrăcaţi cu costume bine croite şi pantofi din piele moale.


Elementul care m-a surprins a fost baia pe care o naiadă îmbrăcată în veşmânt mulat a făcut-o într-un recipient plin cu şampanie (încălzită, am aflat de la organizatori).





"Lostriţa!" va fi exclamat în gînd Cristi Borcea, în timp ce păcănea afectat din cotorul de trabuc, iar tipa plonja în cap, de pe buza ligheanului, făcînd stropi.

Am mai luat un whiskey şi am plecat, dînd bineţe cunoscuţilor.

Un comentariu:

cronicaru' spunea...

:))))
lostrita
esti nebun, crezi ca auzit borcea de lostrita?
apropo de Borcea, la voi in revsita am citit ca inelul ala de hartie de la capatul trabucului se arunca inainte de a-l fuma?