vineri, 14 septembrie 2007

Mutare

Miercuri a fost dat comunicatul de presă prin care se anunţă noua apartenenţă a PLAYBOY şi MAXIM România, la Attica Media, parte a Attica Publications SA, companie listată la Bursa din Atena. Sîntem la Piaţa Romană, în spatele British Council. Redacţiile se află la mansarda imobilului, spaţiu eminamente de creaţie şi studiu. Locaţia hipercentrală are ca prim dezavantaj lipsa cronică a locurilor de parcare, însă compensează prin intimitate, linişte şi proximitatea de facultatea cu cele mai multe fete frumoase (ASE). Voi reveni cu amănunte.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai cum naiba m-ai au oamenii aia timp sa faca revista? nu stau toata ziua cu ochii pe geam? nu cauta subiecte cu forme incredibile? eu asa as face...

Anonim spunea...

"doar o vorba sa ti m-ai spun."

acum va rog sa gasiti greselile.

la ce anume te referi cand spui "spatiu eminamente de creatie si studiu"?
de cand piata romana este o "locatie hipercentrata"?
ASE-ul este renumit pentru "fete frumoase"?

astept amanuntele.

Catalin Mihaila spunea...

unuzero: am zimbit si eu la eroarea (sper, de typing) a anonimului.
Pe rind:
1. O mansarda este, dupa mine, un spatiu prin exelenta destinat creatiei si studiului. Cele mai multe agentii de publicitate au departamentele de creatie in la mansarda.
2. Piata Romana e o locatie hipercentrala (si nu centrata). Vezi si preturile care se practica in zona, desi nu e singurul indiciu al hipercentralitatii. :)
3. Da.

Anonim spunea...

:) am fost un pic ironic cu anonimul, asta pentru ca nu mi a placut continuarea comentariului sau.

1.mansarda este un loc destinat camerei copiilor :), depinde de fiecare ce l doare pana la urma, nu i asa?

2. "hipercentrata" a fost din nou o ironie :), dar nu asta era important. nu cred ca are vrei legatura pretul practicat in zona ( asta prin primsa preturilor piperate si neargumentate bucurestiului)
3. este parerea ta :)