miercuri, 5 septembrie 2007

Erica, Erica...

Revin cu fotografia Ericăi, pe care am făcut-o în cadrul workshop-ului fotografic de la Lac de Verde, Breaza. E pentru prima oară cînd aşez nişte lumini (glamour plus contour în cazul de faţă) şi cînd îmi dau seama de infinitatea de declinări de iluminare care derivă din doar cîteva scheme clasice. Poate mă apuc de fotografie... Ericăi i-a plăcut... Cei de la Carlsberg au clasat-o pe locul doi întrucît nu conţinea elemente de brand...




Later edit: iată, mai jos, poza cîştigătoare, a lui Cristian Stan. E mai bună decît a mea? Opinii, vă rog.

11 comentarii:

Doru Oprişan spunea...

Avand in vedere job-ul tau, cred ca ai multe avantaje pentru cazul in care te vei apuca de fotografie. Ai acces la lumini, aparate profi, modele, locatii.. cam tot ce trebuie. Si bineinteles, ai invidia mea pentru toate acestea.. :)
Totusi, bafta !

Doru Oprişan spunea...

Nu vad legatura intre Carlsberg si mingiuca de golf. Dar poate ca este "probably the best golf ball in the world" si nu imi dau eu seama. :)
Sincer, nu prea imi place lumina in poza lui. E prea evidenta.

Catalin Mihaila spunea...

Carlsberg se asociaza in toata lumea cu golful, iar tema impusa a fotografiilor era golf + carlsberg = love

Anonim spunea...

Prima fotografie e net mai tare decat cea castigatoare. Din pacate insa, se intelege ca greseala de a face lipsit brandul Carlsberg din ansamblu este de neiertat. Oricum fata merita pozata in continuare...

photo spunea...

E faina poza ta: atmosfera e mai seducatoare, Carlsberg ar fi trebuit sa profite...

Anonim spunea...

clar a ta e mai mistoak. dar tu de ce dreaq n-ai luat un cadru mai larg ca sa citim pe pieptul ei carlsberg ca in poza castigatorului? sau tie ti-a pozat nud fiind de la playboy si ai mazgalit-o apoi pe umeri cu carioca verde? daca e asa, asteptam si celelalte foto cu fata. sunt curios in ce pozitie ti-a pozat tie cand ai folosit mingea aia de golf. aoleo...nu cred...aia e de hustler :))

PS. Revin, iarta-ne tata de moderarea comentariilor si nu ne mai banui pe noi de pacatul preauratvorbitului

Doru Oprişan spunea...

Nu stiam de golf+ carsberg. Mersi pentru info.

Anonim spunea...

poza ta este mai buna, fara putere de tagada. si apoi si Ericai i-a placut ...

Andra Ilias spunea...

pe zi ce trece iti descopar noi talente. si, chiar daca nu as fi vazut aici pozele, ci aiurea, nestiind cine sunt autorii, tot pentru prima votam. ;-)

Adriana spunea...

Fotografia ta e mult mai frumoasă, dar nu are absolut nicio legătură cu Carlsberg. Oricum, cea de-a doua fotografie e cam stupidă... Mă duce cu gândul la desenele cu Tom şi Jerry, când motanul primea în gură o minge de golf şi i se făceau dinţii praf.

Anonim spunea...

clar prima e mai buna...doar e a ta
dar ramai la scris. aici te descurci muuult mai bine.
a, tare kestia cu poza ta in ultimul PB...
M....s