luni, 27 august 2007

Golf la Lac de Verde

Am fost invitat la a 5-a ediţie a Cupei Carlsberg la golf, care a avut loc, ca de obicei, la Breaza, la Lac de Verde. De fiecare dată, jurnaliştii sînt trataţi cum se cuvine, sînt gîdilaţi, periaţi, îmbuibaţi cu toate cele şi puşi să joace putting, darts, ping-pong şi alte sporturi deconectante. Cîntă păsăreaua + lăcusta la Breaza, iar jurnaliştii sînt învăţaţi să ţină crosa şi să lovească. Pe urmă, se ţine un concurs. Anul ăsta, am luat locul II, pe fondul lipsei de concentrare de la a doua gaură, pe care am făcut-o din 4 lovituri.
Oricum, senzaţia jurnaliştilor a fost de golf la băşcălie, de hai_să_vedem_dacă_nimerim_găurica_şeea, şamd, eu unul fiind mai degrabă atras de frigiderul dispus strategic lîngă green decît de concursul cam fără miză.
Formatul presstripului a fost revizuit faţă de anii trecuţi, cuprinzînd şi o seară de clubbing la Sinaia. Old Nick's Pub e o surpriză plăcută, un club clasic, cu iz vintage, accentuat de nuanţa de verde închis (cam ca în Downtown-ul din Amzei), canapelele din piele maro şi lumina pală. Muzica e un light house uşor cam monoton, dar îngurgitabil în combinaţie cu alcool.
Concursul propriu-zis de golf a avut loc duminică dimineaţa. La ora 8, ploua diluvian, cu fulgere şi tunete. Concurenţii insistau să iasă pe teren, ignorînd că vor ţine în mîini o crosă din metal, într-un spaţiu deschis (îmi vin în minte desenele animate cînd scheletul este intermitent vizibil în caz de electrocutare). Nu li s-a dat voie. Au ieşit mai tîrziu, şi n-au făcut decît 9 găuri din 18. Au fost şi doi profesionişti (se pare că în Romania avem vreo 30 de pros, în majoritate instructori de golf). După ce s-au premiat, au plecat mintenaş, fiecare cu ce avea (Maybach, Maserati, Logan), iar jurnaliştii au fost invitaţi la un minicurs de fotografie (tipuri de iluminat în fotografia de studio) urmat de exerciţii practice pe frumoasa Erica. Nu era pe dezbrăcatelea, de data asta. Totuşi, poza pe care am reuşit-o a fost cea mai artistică din concurs, însă, pentru că nu conţinea elemente de brand (doh!), a fost depunctată şi a ajuns pe locul II. Sper să o pot obţine şi posta mîine.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Erica !

Andra Ilias spunea...

ah, la naiba! si eu eram la concertul lui akon! ma enervezi! vreau si io golf!

Anonim spunea...

cine este Erica?

Anonim spunea...

...si totusi, poza Ericai...????
Sau nu ai primit-o?
Deci, merita sa mergi la golf sau nu? Ce sa fac ca sa fiu si eu invitata? Carlsberg beau... :)

Catalin Mihaila spunea...

poza Ericai se poate viziona la http://catalinmihaila.blogspot.com/2007/09/erica-erica.html :)