marți, 14 august 2007

6/49

De ce joci acum, ba, ovina, la loto, cind e premiul de 8 milioane? De ce nu joci mereu, cind potul e, sa spunem, 300.000? Tu nu intelegi ca ar trebui exact invers, sa-ti doresti o suma care sa incapa in creierul tau, contopistule cu 9 milioane pe luna si tu, valutistule, cu tatuaj si slapi care traiesti din alocatia copiilor. Bolnavilor dupa avere! Ce faceti voi, ba, cu 8 milioane? De ce nu joci, ba, in fiecare saptamina si pui acum, lacomule si salbaticule la minte? 500 de mii de Euro nu sint buni? Nu-ti iei de banii astia tot ce ti-ai dorit, casa-si-masina-de-teren-si-sa-calatoresti? Ce dracu faci ma, administratorule de bloc, cu 8 milioane de euro pleasca? Sau tu, picolule, ori tu, buticare? CUM II CHELTUITI?

* Statisticile arata ca, dupa ce cistiga, "fericitii" alesi sint coplesiti de dimensiunea darului si mor in accidente sau devin alcoolici, dupa o perioada de lux extravagant, ca un bec care lumineaza mai tare inainte sa se arda. Supradoza.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am citit, am baut la tutun, si pot sa jur ca l-am intrezarit pe Moromete in postul asta. Nu pot decat sa iti urez la mai mare si la mai multe! Am ajuns aici via Iulian Comanescu, imi place ce am gasit :)

Anonim spunea...

.....daca nu ai dupa ce bea apa....macar joci. Alceva ,ce sa muncesti in romania.cred ca te insel !!!