joi, 27 august 2009

Concert Madonna Bucureşti

- Colbăraie. Organizatorii nu au aşternut nimic pe jos şi spectatorii tropăitori au ridicat un praf ca o ceaţă destul de densă.

- Show multimedia bun. Chiar foarte bun.

- Muzical, un concert mai degrabă modest, însă cu pretenţii.

- Cultul personalităţii. Artworkurile de pe ecranele imense erau, în principal, slideshow-uri cu imagini de-ale Madonnei. Să fie clar pentru toată lumea ce concert e.

- Lumea a avut un deja vu la piesele cu influenţe gipsy, care au făcut din Madonna o Loredana Groza cu ratecard mult mai mare. Cine copiază pe cine?

- Unele din piese (La Isla Bonita, Vogue, etc) au fost împachetate diferit (remix), lucru care a nemulţumit unii din fani.

- Diva a ieşit de pe scenă abrupt, fără putinţă de speranţă la un bis (pe care nu ştiu cîţi şi-l doreau), s-au stins luminile şi a început să cînte Michael Jackson (Don't Stop Till You Get Enough). Madonna a început să abuzeze de asocierea cu MJ (care o poziţionează ca Queen of Pop).

- Parcul Izvor e impropriu pentru concerte de aşa magnitudine. Cei care au dat 120 de lei la gazon B au fost pur şi simplu jefuiţi. Cum e să stai la staţia de metrou Izvor şi să te uiţi, printre copaci, la concertul de la Casa Poporului?

- Logistic, fluxul celor peste 50k oameni a fost rezolvat bine. S-a intrat şi s-a ieşit în ordine, fără incidente. Mai rău a fost la bere unde doar cei mai răbdători puteau să-şi înmoaie buzele după aşteptări de peste 30 de minute.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru cineva care a intrat pe gratis la Madonna ai cam multe plangeri...

oakenfold spunea...

clar! ce sa mai zicem de aia care au dat bani saracii...