luni, 1 decembrie 2008

Si ce-o mai juca...

Vineri, în Fratelli, am fost la o nuntă la care a cîntat Maria Ciobanu şi Metallica.

Am participat la relansarea clubului Fratelli care a coincis cu un eveniment aparţinînd platformei muzicale a Jack Daniel's. Mai fusesem la evenimente Jack din suită: Boney M, Holograf, etc. De data asta a cîntat Phoenix, trupă ale cărei eforturi de a renaşte din propria cenuşă sînt la fel de eficiente ca ale unei ţestoase aşezate pe spate, însă mult mai ridicole. După ce episodul Covaci-Baniciu a aruncat trupa într-o nemeritată deriziune, liderul Covaci înţelege să cînte în Fratelli "Stand by me" mai prost decît Jukebox.

Am avut o reacţie viscerală pentru care îmi cer scuze faţă de oamenii care au fost pe lîngă mine şi cărora am ţinut să le împărtăşesc revolta. Noroc că cei vreo 2000 de oameni care făceau să geamă lounge-ul de pe lac nu erau rokeri şi nici nu aveau la ei roşii, ouă clocite şi şoareci morţi.

Pur şi simplu nu suport să-i văd pe Metallica cum cîntă la tăieri de moţ, pe regele Mihai rîgîind şi pocnind din degete la concertele lui Salam sau pe Phoenix cîntînd în Fratelli.

Noroc cu Dani Oţil si Mihaela Rădulescu care se giugiuleau ca doi hulubaşi şi nu păreau prea atenţi la perversiunea care se petrecea pe scenă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

http://tudordaescu.blogspot.com/2008/11/fratelli-renaste-precum-phoenix.html

Anonim spunea...

Citeam pe un sait ca pentru refacerea lui fratelli s-au cheltuit 1 mil.200 mii euro. Primul fratelli studios a ars din temelii in conditii mai mult decat suspecte si iaca, in mai putin de un an, au gasit 1 mil.200 mii euro ca sa-l refaca. Repet....DE UNDE ATATIA BANI? Pai cu banii aia reparau naibii strada care duce spre club ca arata ca in evul mediu. Si ca o intrebare generala si retorica: cum se fac banii in cluburile astea de parveniti de 3 lei de care e plin bucurestiul? ( vezi turabo, bamboo, gaia si altele si altele).

rogue spunea...

fabulos=))
ma dispera covaci cu infatuarea lui de semizeu.
am zis cumva SEMIzeu?
sa-mi fie cu iertare