luni, 25 ianuarie 2010

Zazaaa!

Mă ia Simona Tache amical de rever să pun umarul la concursul Zaza Pizza.

Ce se-ntîmplă? Zaza dă pizza pe viaţă unui blogger + comentator care reuşesc să fie creativi în cheie eseistică despre lume & viaţă. Oamenii trebuie să scrie ce e viaţa. Hu hi. O bănuiesc pe Simona Tache că ea a fost cu ideea asta, pentru că a lucrat la Humanitas (dacă nu ştiaţi) şi, probabil, i-a cauzat.

Mecanismul e aşa (copy-paste de la Simona): Scrieți, aşadar, dragi bloggeri, un scurt eseu despre viață, apoi invitaţi-vă comentatorii să vă comenteze postul, menţionând că premiul este “pizza pe viaţă de la Zaza Pizza“. Comentatorul cel mai inspirat, ales de Zaza împreună cu mine (adică Simona Tache), va câştiga pizza pe viaţă şi-l va trage după el, pe podium, şi pe autorul blogului pe care a comentat.

Încep eseul (Simona, atenţie!): "Viaţa e mişto, dar comportă aspecte. Depinde de la persoană la persoană."

Rog pe cei care au reuşit să ajungă la finalul lecturii eseului să-şi dea cu părerea despre viaţă prin comentarii. Numai aşa vor putea cîştiga în greutate... ăăă, pardon, pizza pe viaţă de la Zaza. Bloggeri, puteţi să mîncaţi ca la hram!

A! Era să uit. În afară de blogăraşi ca mine, pentru Zaza Pizza a făcut reclamă şi Andy Garcia, dar mai demult. Ia priviţi:


2 comentarii:

Robert Codescu spunea...

Sună al naibii de bine "Pizza pe viaţă" că berea şi PEPSI mi le cumpă singur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multzam spunea...

viata e misto, dar ca si la pizza...se intampla se te (mai) arzi, sa te astepti la ceva extraordinar si sa ti se cam dea peste nas, sa iti doresti mai mult dar sa nu ai parte decat de putin, ca asa i portia de...viata!!!
Bafta multa noua!!