joi, 16 iulie 2009

PLAYBOY vs BMW pe twitter



Eu şi Alex Şeremet, în calitate de creatori şi administratori ai conturilor de twitter ale PLAYBOY Romania respectiv BMW Romania avem o prinsoare. E evident faptul că numărul followerilor PLAYBOY_ROMANIA îl va egala pe cel al BMW_RO , însă nu se ştie cînd. Dinamica celor care urmează cele două conturi a făcut ca distanţa iniţială (la începutul anului) de vreo 300 de unităţi să scadă treptat pînă la ce vedeţi mai sus (poze făcute azi).

Cine reuşeşte să indice săptămîna în care se va produce fericitul eveniment cîştigă o şapcă PLAYBOY + o şapcă BMW + un ceai de ghimbir la Verde Cafe (opţional) în plăcuta companie a susnumiţilor.

Cînd o să se întâmple fericitul eveniment, o să anunţ şi cîştigătorul.

Răspunsurile se centralizează la adresa makato@gmail.com

16 comentarii:

Unknown spunea...

Cred ca @BMWRO si @Playboy_Romania pot fi un frumos studiu de caz despre ce inseamana numarul de followeri, magnetismul unei marci si alte idei concepte de marketing, web 2.0 etc.

Nu avem foarte multi followeri, dar si eu si Catlin suntem interesati de ce ne urmariti si ce urmariti de la noi. Si ce putem face sa ne urmariti mai bine.

Pana acum avem doua abordari complet diferite. Eu il suspectez pe Catalin de succes datorita fundalului (cuvant folosit intentionat) foarte atractiv de pe pagina de twitter. Pe de alta parte eu sunt foarte prietenos, incerc sa raspund tutror si sunt acuzat de adversar ca urmaresc pe toata lumea - "eeee, da´ tu urmaresti pe toata lumea!". Ce avem in comun este brand-ul pe care il comunicam, in ambele cazuri foarte popular.

Pariul meu e ca in 3 saptamanai adversarul se va impune. Daca sunt mai multe care au estimat corect, o sa alegem prin tragere la sorti castigatorea cea mai draguta.

Stefan Murgeanu spunea...

este evident ca Playboy este intr-un avantaj net

urmareste doar 16 oameni

daca ar da in urmatoarele zile follow la 500 de oameni, clar ca cu cei care ar da la randul lor follow, ar depasi net BMW

Pronostic: saptamana viitoare (max 10 zile)

Lungu Alin spunea...

Playboy e in avantaj

dan ghemes spunea...

io ma gandeam la un iepuras intr-un bmw-eu ! era mai la obiect !

Titus spunea...

Subscriu. Maxim cateva zile. plus ca are un brand care inspira gandul spre tweets explicite :) deci ar trebui sa castige repede.

Vlad spunea...

Saptamana aceasta...adica pana duminica 19.07.2009 !

Catalin Mihaila spunea...

PLAYBOY e pe un grafic de crestere un pic mai abrupt decit BMW. Estimarea mea este ca evenimentul se va produce in a treia sau a patra saptamina a lunii august. Dar poti sa stii ce face ucenicul vrajitor de la BMW?

Trimite-ti-va prognosticurile pe mailul din post, pls, ca sa le am la un loc pe toate.

Anonim spunea...

seremet a dat follow la greu, altfel...

Mihai spunea...

Saptamana asta. Pana duminica 19.07.2009 zic si eu.

cireasa spunea...

Maine :)

Unknown spunea...

La cateva ore de la anunt si o preluare magistrala a lui Bobby Voicu am urcat (adica BMWRO) cu vreo 8 followeri in timp ce Playboy_Romania a sarit la 17! Se misca cu talent!

Catalin Mihaila spunea...

ba chiar 20, Alex la aceasta ora tirzie, dupa binefacator-extenuantul meci de lasertag pe care, previzibil, noi, autorul ni l-am adjudecat. :p

Unknown spunea...

Asa cum spuneam si pe twitter - amandoi o sa zicem ca am castigat. Eu am facut mai multe fraguri pe pielea ta, tu ai facut mai multe puncte in general. Ca in politica, fiecare zice ca a castigat...

Eu as zice sa nu te mai lauzi, mai ales daca luam in calcul rezultatele tale foarte slabe din meciul 2.

Ramane pe urmatorul meci sa clarificam care pe care! :P

Catalin Mihaila spunea...

Eu si cu o prestatie mai mult decit mediocra, am reusit ca in trei meciuri sa adun mai multe puncte. :) Iar un frag-diferenta e complet nerelevant in ordinea valorii. Valoare e sa stai un joc pe bara si sa stringi in restul de doua mai multe decit celilalti in trei. :)

P.S. Avem oameni care s-au inscris la concurs. Ii invit si pe altii sa o faca. Nu mai e mult si bem. Ceai de ghimbir. ;)

Minxieee spunea...

Eu cred ca pana la sfarsitul acestei saptamani, numarul de followeri ai contului Playboy_romania il va echivala pe cel al BMW_RO. Succesul se va datora si acestui post. :)

Unknown spunea...

Minxieee, ai pierdut! Pana acum Catalin a recuperat doar 8 followeri. Dar noi tot te scoatem la Verde Cafe, in celebrele (de acum) hamace BMW :P