miercuri, 17 septembrie 2008

PLAYBOY&MAXIM Romania go digital

După lupte seculare care au durat mai bine de trei luni, azi am lansat serviciul zinio pentru PLAYBOY şi MAXIM Romania. E vorba de revistele în format electronic care arată fix ca cele de hîrtie başca filmuleţ de making of pus binişor între pagini, la locul pictorialului, başca sample-uri .mp3 lipite exact unde e vorba de CD-uri noi, başca machete animate pentru cine are. Readerul de la zinio împiedică orice avînt hakeristic, aşa că e în zadar să o căutaţi pe DC++.

Mie, unuia, mi-a plăcut ideea de la bun început chiar dacă aboleşte interacţiunea buricelor degetelor cu hîrtia lăcuită. Nu cred că acest format o să înlocuiască treptat hîrtia, cred doar că e o alternativă, mai ales pentru cei care nu locuiesc în Romania. În plus, nu se prinde nevasta, n-o găseşte copilul sub pat, e cum e mai bine pentru clienţii mai pudibonzi. Şi e şi ecologică, unde mai pui.

3 comentarii:

Anonim spunea...

bravo !

cronicaru' spunea...

da si tu un user si un pass :)
acu' aflasi si de ce-ti citesc blogul...

Anonim spunea...

Am câteva abonamente în Zinio Reader și sunt foarte, foarte mulțumită. În schimb, nu erau deloc reviste interesante în română. Acum, lucrurile s-au schimbat, în special datorită Playboy! ;) Cred că știu ce cadou eco vor dori bărbații de Crăciun... :))