vineri, 9 mai 2008

Femeia 60cistă

Am aflat din cursul de economie domestică de la 1960 (pentru fetele de pension) ce trebuia să ştie o tînără catolică pentru a avea o familie fericită. Facsimilurile le pun mai jos. Spre pildă, doamnelor: "Nu vă plîngeţi niciodată cînd se întoarce tîrziu acasă", "Nu-l primiţi cu problemele şi plîngerile dvs.", "Cînd a terminat de mâncat, debarasaţi masa şi spălaţi repede vasele", "Nu vă puneţi bigudiurile şi măştile de faţă decît după ce a adormit, ca să nu-l şocaţi."
Delicioasă lectură. A trebuit să vină americancele frigide să strice echilibrul şi pacea bietului bărbat, care, doamnelor, "amintiţi-vă că este stîlpul familiei şi că în această calitate are dreptul să-şi exercite autoritatea cu justiţie şi onestitate"









6 comentarii:

Aron Biro spunea...

ce vremuri domle, ce vremuei

Anonim spunea...

oh, putain, sa mère la pute.. de ce temps là j'aurais été Jacques l'écouilleur :))

Anonim spunea...

hm... orice docoment care vine tipind in gura mare ca e autentic e in fapt cam suspect. am vazut si o varianta in engleza, dar nu pot sa dau de ea asa ca ma tem ca n-am probe. oricum, e maiestru ticluit, chiar daca nu e adresat fetelor de pension, ci domnilor care depling lipsa lor :) parerea mea

Anonim spunea...

Oricum, neconvingător,ţinând cont de context, ba pardon de...climax
Pot fi totuşi nişte tulburări (scuze) freudiene resimţite încă de pe vremea când redactorul nostru avea 20 şi ceva de ani, când era mult mai sexy decât acum, vă spun drept .Nu că n-ar fi şi în prezent...dar oricum, suntem perisabili...
În rest , interesant .Nostalgii ale vremurilor de altădată .Dacă se poate, din aceeaşi serie,mai aştept şi altele

Anonim spunea...

Cred ca era pt pension de servitoare!

Anonim spunea...

Mi se face lehamite cind vad astfel de prostii! cred ca nici la pension de servitoare nu se folosea asa ceva!

Inteleg ca sint la moda gisculitzele prostutze si foarte decorative, dar pina la urma ce barbat adevarat se limiteaza la a-si dori doar atit?