luni, 8 martie 2010

Stats #2

S-au publicat rezultatele SATI pentru februarie.

Fhm.ro şi-a continuat (s)căderea, ajungînd la un reach lunar de 50k absolut unici, adică o scădere cu aproape 20% faţă de luna precedentă. Afişările au scăzut şi ele cu peste 20%. E nasol cînd luna are doar 28 de zile şi nu ai content pentru că ai număr dublu ianuarie-februarie.

La fel de nasol a fost şi pentru playboyromania.ro, însă am reuşit să creştem şi în condiţiile astea cu aproape 5% şi în reach şi în afişări.
La ora actuală, după un hei-rup flasc al celor de la fhm.ro (decembrie, ianuarie), situaţia e cam la fel cu cea din noiembrie 2009 pe care o verbalizam aici.

Adică, în reach, playboyromania.ro > 2 x fhm.ro

P.S. Compar date din sati cu date din trafic.ro, dar nu am alte măsurători la îndemînă. În curînd, o să intrăm şi noi în sati.
P.S.2 fhm.ro pregăteşte un facelift agresiv al sitului lor, poate de-aia l-au lăsat în paragină pe ăsta vechi. Eddie, bring it on!

4 comentarii:

Marius Smadu spunea...

Dar playboyromania.ro cand se intinereste? Momentan e total neprietenos si greoi de utilizat, nemaivorbind de interactivitatea inexistenta...
Eu unul astept cu nerabdare intinerirea.
Succes!

Catalin Mihaila spunea...

Stai prin preajma, Marius. O sa fie un meci misto anul asta. :)

Alex Seremet spunea...

Băi, voi aţi avut vreodată vreun refresh de design? De când vă ştiu sunteţi tot aşa. Măcar aveţi poze şi filme cu maşini.

Ce este erecţia aia din martie 2009 de la voi din trafic.ro? Pe cine aţi postat?

Catalin Mihaila spunea...

@Alex - Nu, niciodata. Dar o sa facem.

Erectia graficului e generata de prima aparitie a Danielei Crudu. :)